Hotel Elbrus

СПА хотел Елбрус

Заповядайте в ресторанта на СПА хотел Елбрус!

В СПА хотел Елбрус готвим като за приятели. Насладете се - в ресторанта, в градината, или в дневния бар.

Тук Велинград е вкус. Защото в СПА хотел Елбрус? Вече сме Ви посрещнали с усмивка, разгледали сте басейните и аквапарка. Или пък сте избрали СПА терапия от нашия SPA & Wellness център. Как се чувствате? Чудесно! Сега сигурно сте гладни. Време е да Ви представим нашия ресторант. Влезте, седнете, изберете и опитайте.

Ще го харесате веднага – и заради първия вкусен аромат, и заради обстановката. Обслужването е на същото ниво като в целия хотел. Опитайте нашата обилна закуска, насладете се на апетитен обяд и приятна вечеря. И открийте тайната...

Биозеленчуци от оранжерията ни, месо и мляко от ферма в Родопите, десерти приготвени в нашето сладкарско ателие. Отгледани с грижа, подбрани внимателно. Сготвени и поднесени с любов. Това е тайната на вкуса в ресторанта на СПА хотел Елбрус. Заедно с майсторлъка на нашите готвачи. И усмивките им, заедно с усмивките на всички, които се грижат за Вас. Вкусно ли е? Усмихнете се!

Ресторантът има вътрешна зала със 150 места, и лятна градина с барбекю. Дневният бар е с 40 места. Той е чудесно място за срещи с приятели.

Работно време на ресторанта и дневния бар: Всеки ден от 07.00 часа до 23.00 часа.