Велинград

Забележителности

Езда

Ние предоставяме всичко, необходимо за конна езда – кон, амуниция и инструктор. Според времето навън и желанието на клиента, провеждаме уроците по конна езда на манеж или на открит пресечен терен в непосредствена близост до базата.

При начинаещи ездачи уроците по езда са индивидуални и инструктора е съсредоточен изцяло върху Вас. Ако сте напреднали, то е възможно да бъдете в малка група с още един или двама човека.Степента и скоростта на овладяване на конната езда са различни за всеки човек. Поради тази причина скоростта на напредване много зависи от качествата на ездача и от това колко често може да тренира. Опитът ни показва, че между две и три посещения седмично могат да осигурят нормален прогрес на ездача.

Полет с мотоделтапланер

Тук е мястото, където вашите сънища, мечти и желания се превръщат в реалност. „Avatar Extreme Sport“ Ви предлага нещо различно, нещо необикновено, нещо което ще запомните завинаги. Полет с моторен делтапланер над една от най-красивите планини в България, "Родопите". А, като подарък всеки получава HD-видеоклип на преживяването!

Тандемният полет на мотоделтапланер е един от най-безопасните и вълнуващи начини да полетите. За целта разполагаме с една от най-добрите машини в света, на ФРЕНСКАТА фирма производител на мотоделтапланери „AIR CREATION“ . За ваша сигурност, летателният апарат е оборудван с балистичен парашут на ЧЕШКАТА фирма „GALAXY RESERVE SISTEM“ . И не на последно място, мотоделтапланер се пилотира от най-опитния пилот на мотоделта във Велинград.

Картинг писта Велинград

Картинг писта Велинград предлага картове под наем, но не се провеждат професионални състезания. Пистата има форма на осморка и се пресича с мост и малък тунел, а общата и дължина е 400 метра. Трасето позволява да се кара и в двете посоки. Пистата разполага с 3 вида картове, както и детски такива.

На пистата ще имате на разположение 3 вида картове - 200 кубически сантиметра с мощност 6,5 конски сили, 270 кубически сантиметра с мощност 9 конски сили, както и детски картове за най-малките фенове на картинг спорта!

Цени:

5 минути - 5 лв

10 минути - 8 лв

20 минути - 15 лв

30 минути - 20 лв

100 минути - 50 лв (абонаментна карта)