Спа Хотел Елбрус

Стаи

Апартамент Делукс 35 кв.м.

СПА хотел Елбрус разполага с апартаменти делукс. Аралтаментите са обзаведени в традиционен стил. Мебелите са изработени от дърво и пресъздават атмосферата на българските домове. Всяка стая е оборудвана с LCD телевизор, цифрова телевизия, интернет, хлядилник, централно отопление, балкон, баня с душ кабина и сешоар.

Апартамент Стандарт 30 кв.м.

Стандартните апартаменти се състоят от спалня и хол с разтегателен диван. Апартаментите са оборудвани с LCD телевизор, безплатен безжичен Интернет, хладилник, сешоар.

Двойна стая делукс 23 кв.м.

СПА хотел Елбрус разполага с 18 двойни стаи делукс. Те могат да бъдат използвани и като единични, обзаведени с телефон, кабелна телевизия, хладилник, самостоятелен санитарен възел, баня с душ кабина и сешоар. Тераси с удивитена гледка към Родопа планина.

Двойна стая стандарт 18 кв.м.

СПА хотел Елбрус разполага с 38 стандартни двойни стаи. Стаите са обзаведени в традиционен стил. Мебелите са изработени от дърво и пресъздават атмосферата на българските домове. Всяка стая е оборудвана с LCD телевизор, цифрова телевизия, хлядилник, централно отопление, балкон, баня с душ кабина и сешоар.